Alte servicii

clinica stomatologică dentus

Alte servicii

PROFESIONALISM, EXPERIENȚĂ, GRIJĂ

Suntem profesioniști în ceea ce facem. De 15 ani abordăm individual fiecare client, iar fiecare vizită devine mai mult decât o consultație. De aceea, noi – echipa de medici profesioniști Dentus, ți-am pregătit cel mai larg spectru de servicii stomatologice de cel mai înal nivel.

TERAPIE MICROSCOPICĂ

Efectul maxim la riscuri minime

Știm bine că orice tip de invazie reprezintă o stare de stres pentru orice pacient. Din aceste motive ai la dispoziție medici profesioniști care îți vor povesti detaliat despre fiecare pas iar utilajul de ultimă generație cu precizie microscopică din dotarea clinicii stomatologice Dentus va face astfel încât procesul terapiei să decurgă repede, fără dureri și fără oricare riscuri. Siguranța și confortul tău – este prerogativa noastră.

RADIOLOGIE DENTARĂ DIGITALĂ

Precizie maximă cu riscuri minime

Sănătatea și siguranța pacienților este unul din principiile de bază în activitatea medicilor profesioniști al clinicii stomatologice Dentus. Astfel, pentru orice tip de investigații se aplică utilaj de ultimă generație cu precizie înaltă și riscuri de iradiere minime. Astfel, radiologia dentară – o procedură obligatorie în stabilirea tratamentului corect, decurge foarte rapid și absolut sigur.

REABILITARE PROTETICĂ PE IMPLANTURI

Grija are nume - DentUs

Una din cele mai puțin plăcute dar în același timp necesare proceduri stomatologice este cea de ”Reabilitare protetică pe implanturi” însă din cauza senzațiilor de durere și disconfort – aceasta este deseori amânată de către clienți. Echipa ultra calificată a clinicii stomatologice Dentus – schimbă regulile de joc! Acum, cu ajutorul tehnologiilor ultramoderne aplicate de către specialiștii Dentus - ai parte de o reabilitare rapidă în condiții de maximă siguranță și fără dureri insuportabile.

ESTETICĂ DENTARĂ ȘI PROTEZARE

Un aspect frumos – un aspect sănătos

Cu siguranță de multe ori ai atras atenția la zâmbetul fermecător al persoanelor publice și ți-ai dorit și tu unul la fel, nu-i așa? Experții clinicii stomatologice Dentus te vor ajuta să obții cel mai frumos zâmbet cu intervenții minime în cel mai scurt timp. Un zâmbet de vis – este meseria noastră.

TRATAMENT CARIE ȘI ENDODONȚIE

Fără durere și stres. Este posibil

O majoritate din populație are frică din copilărie față de tratamentul dentar, însă lucrurile se schimbă. Astfel, cu aplicarea tehnologiilor moderne și utilajului de ultima oră în combinație cu experiența vastă și profesionalismul medicilor clinicii Dentus – tratamentul tradițional prinde o formă nouă. Mai rapid, mai puțin invaziv și cel mai important – mai puțin dureros. Tratamentul poate fi confortabil, demonstrat de către medicii Dentus.

ALBIREA DENTARĂ

Aspectul sănătos al zâmbetului tău

Fiecare din noi măcar o singură dată s-a gândit la o eventuală albire a dinților – firesc, aspectul impecabil al danturii aduce pe lângă confortul psihologic și o serie de aspecte pozitive ce țin de sănătate aparatului dentar. La clinica stomatologică Dentus beneficiezi de o consultație ultra calificată și de proceduri de albire profesioniste fără riscuri și afecțiuni. Dinți albi – deci dinți sănătoși.

Blog

Sfaturi pe care puteți conta. Aflați de la experții DentUs

11 December 2020

Obiceiuri nocive pentru dinții noștri!

Obiceiuri nocive pentru dinții noștri! 11 decembrie 2020      S-ar părea că de multe lucrurile pe care le facem sunt corecte și ne...

Citește mai departe
11 December 2020

TOP 5 mituri despre stomatolog și stomatologie!

TOP 5 mituri despre stomatolog și stomatologie! 11 decembrie 2020      De-a lungul timpului, echipa DentUs a avut ocazia să cunoască foarte multe...

Citește mai departe
11 December 2020

Un zâmbet ca la Hollywood – tehnici și tratamente recomandate

Un zâmbet ca la Hollywood – tehnici și tratamente recomandate 11 decembrie 2020      Haideți să recunoaștem, cu toții vrem să facem impresie...

Citește mai departe
Ai întrebări? Sună acum la
📞+373 683 00 002
📞+373 797 35 139
Zâmbetul este stilul tău de viață