Un zâmbet ca la Hollywood – tehnici și tratamente recomandate

Un zâmbet ca la Hollywood – tehnici și tratamente recomandate

     Haideți să recunoaștem, cu toții vrem să facem impresie bună și să ne lăsăm o amprentă pozitivă, indiferent de ceea ce alegem să facem în fiecare zi. Și o să fiți de acord cu noi când spunem că, dantura este unul din acele lucruri de bază, care ne fac speciali, frumoși și unici în ochii celorlalți.
     Trebuie să vorbim despre zâmbetul și dinții noștri, ca despre o carte de vizită pe care o purtăm toată viața cu noi. Această „ carte de vizită” ne aduce succes, arată întotdeauna bine și dacă corespunde conform standartelor, este o bijuterie pentru fiecare.

     Și totuși, un zâmbet ca la Hollywood sau o dantură sănătoasă?

     La DentUs ne place să le bifăm pe ambele concomitent!

     De ani buni, dezvoltăm în Moldova un comportament al pacientului educat,
instruit, care își cunoaște dantura și care este familiarizat cu tot ce ține de modul de îngrijire, pași necesari, instrumente și tehnici recomandate pentru un zâmbet de invidiat.

     De asta, te provocăm să citești până la capăt și să te documentezi corect!

     Am ajuns la secțiunea tratamentelor propriu-zise așa că ar fi bine să ți le notezi, pentru că da, cu adevărat te ajută să-ți păstrezi dinții impecabili și să ai un zâmbet exact ca la Hollywood.

1.

    De multe ori, oamenii se lasă convinși că pasta de dinți poate face minuni de una singură. Din păcate, uneori, nu este chiar așa, de asta simte-te liber să vii la câteva ședințe de albire dentară dacă întâlnești cumva probleme în aspect sau culoare.

2.   

    Ținem să-ți spunem că la fel de des, nu este suficient nici efectul pastei de dinți și a procedurilor de înălbire ci neapărat ar putea implica, diverse tratamente necesare danturii, care pot veni în protejarea și păstrarea formei, esteticii, culorii albe și proporțiile corecte. Astfel, printre ele regăsim următoarele:

  • Tratamentele restaurative: diverse îndepărtări de carii, prevenirea diverselor complicații sau chiar operațiuni de restaurare a dintelui.
  • Tratamentul ortodontic: iar aici trebuie să-ți notezi că, acest tip de tratament are cel mai mare impact pozitiv asupra dinților, aspectului și construției dentare. De asta, rezultatele acestui tip de tratament apar încă din primele luni de utilizare. Mai ales că la DentUs ai un meniu întreg al tratamentelor ortodontice care cu siguranță se potrivesc ție dar și dinților tăi.
  • Cunoscutele fațete dentare : sunt mai puțin invazive și de fiecare dată aduc rezultate foarte bune.
  • Implanturile dentare: se folosesc în cazul pacienților edentați, care au dinți absenți pe arcadă, cu scopul de a corecta lipsa acestora și de a oferi un aspect cât mai natural, în acord cu dinții restanți.
  • Coroanele dentare : deși sunt indicate cazurilor precise și cu adevărat necesare, în timp ele au devenit indispensabile pentru foarte mulți oameni, care astăzi, se bucură de un zâmbet frumos și pot avea un stil de viață obișnuit.

     Pe lângă aceste tipuri de tratamente mai există și multe alte secretele pe care noi ți le dezvoluim în articolul „5 sfaturi practice pentru un zâmbet alb de durată”, dă click și citește. Nu uita că indiferent de problemele pe care le întâlnești vis-a-vis de dantura ta, la DentUs ai o echipă de prieteni care te vor ajuta și pentru care nu există misiuni imposibile! Ai grjă de dinții tăi.

Precedent Terapia microscopică pe înțelesul tuturor
Următor TOP 5 mituri despre stomatolog și stomatologie!

Comments are closed.

Zâmbetul este stilul tău de viață